VvE Beheer

 

 

VvE Beheer in Den Haag 

Al meer dan 20 jaar is Atrium vastgoedmanagement de betrouwbare partner in het managen van vve’s. Zo beheren wij door heel Nederland vve’s variërend van 2 tot 200 appartementsrechten, die bestaan uit (luxe) woningen, winkels, parkeerplaatsen/garages en kantoren.

Wat is een VvE (Vereniging van Eigenaren)?

Wanneer u een appartement in een complex met meerdere appartementen koopt, dan koopt u een zogenaamd appartementsrecht. Hiermee bent u mede-eigenaar van het gehele gebouw en bent u volgens het recht automatisch lid van de vereniging van eigenaren. Als lid van de VvE bent u samen met de medebewoners verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. 

Lees meer >

Als landelijk werkende beheerder omvat onze portefeuille inmiddels meer dan 6.000 appartementsrechten. Onze dienstverlening omvat een totaalpakket bestaande uit administratief-, financieel- en technisch beheer.

Ons ervaren team bestaat uit servicedesk medewerkers, accountmanagers, technisch managers en financieel medewerkers. Met dit hechte team werken we dagelijks gezamenlijk aan een geruisloos beheer van uw VvE. Uw VvE wordt professioneel ondersteund doordat we de belangrijkste processen uit handen nemen.

Lees meer >

Het beheer voor uw vereniging van eigenaren door Atrium Vastgoedmanagement kan worden opgebouwd uit verschillende onderdelen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ons bewust van het belang van maatwerk voor elke VvE. Ons streven is om het hoogwaardige VvE beheer te bieden dat uw VvE vereniging verdient. Hierdoor maken wij een onderscheid in onze dienstverlening tussen standaard en aanvullende beheerwerkzaamheden. 

Lees meer >

Wij bemiddelen in verzekeringen voor VvE’s. Dat wil zeggen dat wij u informatie geven over de producten, waarin wij bemiddelen en de belangrijkste kenmerken hiervan. Wij kunnen de aanvraag voor u indienen bij de verzekeraar en u helpen in geval van schade. Het opmaken van de polis, het incasseren van de premie en het behandelen van eventuele schades verzorgt de verzekeraar of zijn gevolmachtigde agent. Wij adviseren heel nadrukkelijk niet. Als u wel advies wenst, verzoeken wij u dat tijdig aan te geven. Wij brengen u dan in contact met een adviseur van In-Staet.

Lees meer >

Om technische mankementen te melden, naambordjes of extra sleutels aan te vragen, of financiële vragen te stellen binnen uw VvE, kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

Contact opnemen >

Atrium heeft twee portalen beschikbaar. Het Twinq VvE Portaal is voor actuele VvE informatie en het Informant Portaal is voor de huuradministraties en het bedrijfsonroerend goed beheer.

Toegang tot het portaal >

Overstappen naar Atrium VvE Beheer?

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan voor het beheer van uw VvE. 

Offerte aanvragen