Vertrouw uw VvE Beheer aan ons toe

Al meer dan 20 jaar is Atrium vastgoedmanagement de betrouwbare partner in het managen van VvE's. Wij beheren VvE's door heel Nederland, variërend van 2 tot 200 appartementsrechten. Deze VvE's bestaan uit diverse vastgoedobjecten, zoals (luxe) woningen, winkels, parkeerplaatsen/garages en kantoren.

Als landelijk werkende beheerder omvat onze portefeuille inmiddels meer dan 12.000 appartementsrechten. Onze dienstverlening omvat een totaalpakket bestaande uit administratief-, financieel- en technisch beheer.

Ons ervaren team bestaat uit servicedesk medewerkers, accountmanagers, technisch managers en financieel medewerkers. Met dit hechte team werken we dagelijks gezamenlijk aan een geruisloos beheer van uw VvE. Uw VvE wordt professioneel ondersteund doordat we de belangrijkste processen uit handen nemen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij ons bewust dat intensieve communicatie met de leden die de VvE vertegenwoordigen essentieel is voor het bereiken van een gezonde balans tussen tevredenheid en een duurzaam rendement op uw vastgoed.

 

VvE Beheer

VvE Management, ook wel VvE beheer genoemd, is de overkoepelende term voor alle activiteiten die nodig zijn voor het optimale functioneren van een Vereniging van Eigenaren. Graag nemen wij de onderstaande activiteiten voor u uit handen:

  • Het beheren van de financiën
  • Het onderhouden van het gebouw
  • Het uitvoeren van de benodigde organisatorische activiteiten

Ons kantoor beschikt over jarenlange ervaring in het beheer van diverse VvE's en is gespecialiseerd in alle aspecten van het beheer. Wij zijn uw betrouwbare partner voor een langdurige samenwerking!

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening voor VvE's?

Lees meer >

Onze werkwijze

Voordat we een VvE operationeel in beheer nemen, voeren we eerst een grondige analyse uit van de juridische structuur en de (financiële) administratie.

We controleren of alle noodzakelijke verzekeringen zijn afgesloten en of alle onderhoudscontracten aanwezig zijn. Vervolgens stellen we een onderhoudsadvies op, gebaseerd op een analyse van het gebouw en het opgestelde meerjarenonderhoudsplan.

Accountmanagement

De Accountmanager speelt een centrale rol in onze dienstverlening en vertegenwoordigt Atrium Vastgoedmanagement tijdens de VvE vergaderingen.

Hij wordt ondersteund door een professioneel beheerteam dat bestaat uit een servicedesk medewerker, die verantwoordelijk is voor het afhandelen van dagelijks onderhoud, een collega die zich bezighoudt met financieel beheer, en een technisch manager die advies geeft en de coördinatie verzorgt van grootschalig onderhoud en gebouwverbeteringen.

 

Overstappen naar Atrium VvE Beheer?

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan voor het beheer van uw VvE. 

Offerte aanvragen

Atrium Vastgoedmanagement

20+ jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij uw partner voor kwalitatief VvE Beheer en onroerend goed.

12.000 appartementsrechten

Als ervaren beheerder hebben wij reeds het vertrouwen gekregen om zorg te dragen voor 12.000 appartementsrechten.

200.000 m2 vastgoed

Wij beheren diverse soorten onroerend goed, waaronder commerciële panden, kantoren, winkelcentra en onderwijsvastgoed.

Den Haag

Met ons hoofdkantoor gevestigd in de Binckhorst in Den Haag, beheren wij een portefeuille met VvE's en vastgoed verspreid over Nederland.