Beheer van bedrijfsonroerendgoed

Atrium Vastgoedmanagement is uw betrouwbare partner in het beheer van kantoren, winkels, woningen, parkeergarages en terreinen. Het leveren van een bijdrage aan de rendementsdoelstellingen van onze opdrachtgevers vormt de basis voor ons vastgoedbeheer. Dankzij onze ruime ervaring en grote betrokkenheid zijn we in staat om effectief en efficiënt te handelen. Het opbouwen van duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als huurders is een van onze belangrijkste uitgangspunten.

Commercieel-, technisch-, administratief beheer

Uw kantoor of bedrijfspand is onze zorg. Wij bieden maatwerk op het gebied van commercieel, technisch en administratief beheer, evenals aanvullende diensten. Samen met de opdrachtgever en de gebruikers maken wij de vertaalslag tussen wensen en rendementsdoelstellingen. Dankzij onze korte communicatielijnen verloopt het contact tussen huurders, pandgebruikers en onze medewerkers soepel.

Kom met ons in contact >

 

New Babylon

Aansprekend voorbeeld en paradepaardje in ons beheer is New Babylon, het buiten gewone wonen-werken-winkelen project in Den Haag, direct naast het Centraal station.

Een licht, ruim en gevarieerd winkelcentrum op een goed bereikbare locatie, dat zich richt op zowel voorbijgangers als vaste bezoekers. Het winkelaanbod bestaat uit een mix van mainstream retailers in combinatie met unieke lokale 'pareltjes'. Atrium voert het management ter plaatse uit en heeft vanaf het begin ingezet op een zeer intensieve samenwerking met de huurders. Een constructieve gezamenlijke visie en de bereidheid van alle betrokkenen om actief bij te dragen, zijn daarbij de belangrijkste ingrediënten voor succes gebleken.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Ons kantoor is gespecialiseerd in alle facetten van het vastgoedmanagement en is uw partner voor langdurige samenwerking. Graag maken wij een afspraak om onze visie op vastgoed te bespreken en uitleg te geven over onze aanpak en werkwijze. Bent u op zoek naar een professionele betrouwbare partner die zorg draagt voor al uw vastgoedbeheer?

Offerte aanvragen