Klachten & Suggesties

 

 

Uw waardevolle feedback wordt door Atrium zeer op prijs gesteld.

We nemen uw advies, of het nu een klacht of verbetersuggestie is, graag ter harte.

We streven ernaar om elke dag te leren en te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Als u van mening bent dat er iets beter kan of als u een klacht heeft, komen wij graag met u in contact!

Iedere klacht of suggestie zien wij als kans om onze organisatie en werkwijze onder de loep te nemen en na te gaan welke verbeterpunten wenselijk en/of noodzakelijk zijn.

Klachten

Wanneer u niet tevreden bent met onze dienstverlening kunt u uw klacht bij de directie van Atrium kenbaar maken. Wanneer u tips of suggesties heeft met betrekking tot onze dienstverlening vernemen wij dat uiteraard ook graag.

U kunt uw klachten per e-mail kenbaar maken aan de directie van Atrium via info@atrium-vgm.nl t.a.v. Directie Atrium. Het is ook mogelijk om uw klacht schriftelijk te verzenden naar:

Atrium Vastgoedmanagement
t. a. v. Directie Atrium
Postbus 61172
2506AD Den Haag

De directie van Atrium neemt de verantwoordelijkheid voor een correcte en tijdige afhandeling van uw klacht. We zullen ervoor zorgen dat uw klacht intern grondig wordt behandeld. Ons streven is om uiterlijk binnen vier weken een schriftelijk antwoord te geven op uw klacht. Mocht het niet mogelijk zijn om deze termijn te halen, dan zullen wij u tijdig op de hoogte stellen.

Wij danken u hartelijk voor uw moeite en de aangeleverde informatie.

Atrium Vastgoedmanagement

+20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij uw partner voor kwalitatief VvE Beheer en onroerend goed.

12.000 appartementsrechten

Als ervaren beheerder hebben wij reeds het vertrouwen gekregen om zorg te dragen voor 12.000 appartementsrechten.

+200.000 m2 vastgoed

Wij beheren diverse soorten onroerend goed, waaronder commerciële panden, kantoren, winkelcentra en onderwijsvastgoed.

Den Haag

Met ons hoofdkantoor gevestigd in de Binckhorst in Den Haag, beheren wij een portefeuille met VvE's en vastgoed verspreid over Nederland.