Commercieel beheer van winkelcentra

De sleutel tot een goedlopend winkelcentrum ligt bij de consument. Als deze tevreden is en een gevarieerd aanbod vindt, worden passanten klanten en keren zij terug. Tevreden klanten leiden tot tevreden huurders, winkeliers en eigenaren. Dit klinkt eenvoudig, maar in de praktijk kan het uitdagend zijn. De belangen van de verschillende betrokken partijen kunnen namelijk sterk uiteenlopen. Atrium Vastgoedmanagement heeft veel ervaring met dit aspect. Mede dankzij onze stevige positie in het actieve VvE-beheer hebben wij 'belangenverbinding' in ons DNA.

Consument centraal

Atrium Vastgoedmanagement is met de juiste mix van kennis, ervaring en betrokkenheid een bewezen succesvolle bemiddelaar tussen huurders en eigenaren. We dompelen ons onder in een project en worden er onderdeel van. Samen met alle betrokkenen formuleren we een visie en begeleiden de realisatie daarvan. Het belang van de klant is daarbij voor ons leidend: hij en zij vormen de sleutel voor succes. Onze ‘hands on’ winkelcentrummanagers bewaken dagelijks de formule, bouwen die uit en leveren zo optimaal resultaat voor alle stakeholders. We denken ‘out of the box’ in termen van online en offline marketing, maar bijvoorbeeld ook in verhuur voor korte tijd (concept en pop-up stores) en in spraakmakende events.

Kom met ons in contact >

 

New Babylon

Aansprekend voorbeeld en paradepaardje in ons beheer is New Babylon, het buiten gewone wonen-werken-winkelen project in Den Haag, direct naast het Centraal station.

Een licht, ruim en gevarieerd winkelcentrum op een goed bereikbare locatie, dat zich richt op zowel voorbijgangers als vaste bezoekers. Het winkelaanbod bestaat uit een mix van mainstream retailers in combinatie met unieke lokale 'pareltjes'. Atrium voert het management ter plaatse uit en heeft vanaf het begin ingezet op een zeer intensieve samenwerking met de huurders. Een constructieve gezamenlijke visie en de bereidheid van alle betrokkenen om actief bij te dragen, zijn daarbij de belangrijkste ingrediënten voor succes gebleken.

Wij denken graag met u mee! 

Onze kennis, ervaring en menskracht zetten we ook graag in voor uw winkelcentrum of -gebied. Bel of mail ons of vul onze offertedormulier in voor een kennismakingsgesprek dat altijd nieuwe inzichten oplevert en misschien wel het begin is van een succesvolle samenwerking.

Offerte aanvragen