Vastgoedmanagement

 

 

Vastgoedmanagement

Atrium Vastgoedmanagement is uw betrouwbare partner bij het beheer van kantoren, winkels, woningen, parkeergarages, terreinen en onderwijsvastgoed. Het leveren van een bijdrage aan de rendementsdoelstellingen van onze opdrachtgevers vormt de basis voor ons vastgoedbeheer. Dankzij onze ruime ervaring en sterke betrokkenheid van onze collega's zijn we in staat om effectief en efficiënt te handelen. Het opbouwen van duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als huurders vormt een van onze belangrijkste uitgangspunten.

 

 

Bedrijfsonroerend goed

Uw kantoor of bedrijfspand is onze zorg. Wij bieden maatwerk op het gebied van commercieel-, technisch-, administratief beheer en aanvullende diensten door samen met de opdrachtgever en de gebruikers de vertaalslag te maken tussen wensen en rendementsdoelstellingen. Onze korte lijnen in de organisatie laten het contact tussen huurders, pandgebruikers en onze medewerkers soepel verlopen.

Lees meer >

 

Commercieel beheer van winkelcentra

De sleutel tot een goedlopend winkelcentrum ligt bij de consument. Als deze tevreden is en een gevarieerd aanbod vindt, worden passanten klanten en keren zij terug. Tevreden klanten leiden tot tevreden huurders, winkeliers en eigenaren. Dit klinkt eenvoudig, maar in de praktijk kan het uitdagend zijn. De belangen van de verschillende betrokken partijen kunnen namelijk sterk uiteenlopen. Atrium Vastgoedmanagement heeft veel ervaring met dit aspect. Mede dankzij onze stevige positie in het actieve VvE-beheer hebben wij 'belangenverbinding' in ons DNA.

Lees meer >

 

Onderwijsvastgoed

Nu schoolbesturen steeds minder kunnen vertrouwen op de gemeente voor het onderhoud van de schoolgebouwen die zij gebruiken, nemen zij steeds meer zelf de verantwoordelijkheid. Ze willen en moeten weten hoe het gesteld is met de kwaliteit, welke financiële verantwoording dit met zich meebrengt en hoe ze met beperkte middelen zo slim mogelijk kunnen investeren.

Lees meer >

 

Geïnteresseerd? 

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan voor het financieel, administratief en technisch beheer van uw vastgoed. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.

Offerte aanvragen

Atrium Vastgoedmanagement

20+ jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij uw partner voor kwalitatief VvE Beheer en onroerend goed.

12.000 appartementsrechten

Als ervaren beheerder hebben wij reeds het vertrouwen gekregen om zorg te dragen voor 12.000 appartementsrechten.

200.000 m2 vastgoed

Wij beheren diverse soorten onroerend goed, waaronder commerciële panden, kantoren, winkelcentra en onderwijsvastgoed.

Den Haag

Met ons hoofdkantoor gevestigd in de Binckhorst in Den Haag, beheren wij een portefeuille met VvE's en vastgoed verspreid over Nederland.