Schade melden

Het is belangrijk dat eventuele schade zo spoedig mogelijk bij ons wordt gemeld, zodat wij uw zaak snel en efficiënt kunnen afhandelen. Graag ontvangen wij alle relevante informatie met betrekking tot de schade, zodat wij een grondige beoordeling kunnen uitvoeren en u van passende ondersteuning kunnen voorzien. Na het insturen van de schade zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Voor urgente kwesties adviseren wij u telefonisch contact op te nemen via 070-324 84 00

Uw gegevens

De schademelding

Type pand


Type ruimte


Soort Schade


Datum Schade


Oorzaak Schade

Herstel in natura

U constateert een schade en meld deze bij ons. Als u besluit gebruik te maken van herstel in natura zal de volledige afwikkeling plaatsvinden via de verzekeringsmaatschappij. Indien de gevolgschade onder de dekking valt van de polis zal de verzekeringsmaatschappij een herstelbedrijf in schakelen en de gevolgschade vervolgens rechtstreeks met deze hersteller afwikkelen. Er wordt dan automatisch contact met u opgenomen om de schade op te nemen en vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor daadwerkelijk herstel.

Indien u NEE heeft geselecteerd dient u zelf zorg te dragen voor een offerte voor het herstellen van de gevolgschade. Deze offerte kunt u hieronder uploaden onder het kopje “Bijlagen”

LET OP: Wanneer de hersteller door verzekeraar is ingeschakeld en u onverhoopt af ziet van het herstel door deze partij, is verzekeraar gerechtigd de door de hersteller in rekening gebrachte kosten bij u of de VvE in rekening te brengen of op de eventuele schade-uitkering in mindering te brengen.

Indien 'herstel in natura' mogelijk is bij deze schademelding

*

Bijlagen

Onderstaand kunt u diverse bijlagen zoals foto's en offertes toevoegen behorende bij uw schade. 

*U staat op het punt om contactgegevens in te sturen. Wij zullen uw gegevens gebruiken conform ons privacyreglement. Daarnaast zullen wij uw gegevens gebruiken met het doel waarvoor u dit formulier heeft ingevuld.
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.