donderdag 14 december 2023

Robbert Geerlings, directeur Atrium Vastgoedmanagement, kondigt vertrek aan

Robbert Geerlings zal per maart 2024 zijn positie als directeur van Atrium Vastgoedmanagement overdragen. Gedurende 15 jaar heeft Geerlings deze functie vervuld en is hij verantwoordelijk geweest voor een van de grootste vastgoedbeheerders in Zuid-Holland, met haar hoofdkantoor in Den Haag. “Het is een onvergetelijk avontuur geweest om zo lang onderdeel te zijn geweest van dit bedrijf en ik ben trots op de groei die we de afgelopen jaren hebben kunnen bewerkstelligen.”

Onder de verantwoordelijkheid van Geerlings is de beheerportefeuille van Atrium Vastgoedmanagement uitgebreid met beheer van BOG, Maatschappelijk vastgoed en gemengde complexen voor institutionele beleggers. Daarnaast heeft hij de verduurzaming van de portefeuille hoog op de agenda gezet.

Geerlings licht zijn aangekondigde vertrek als volgt toe: “Toen ik begon bij Atrium werkten we met tien collega’s in het Statenkwartier. Inmiddels hebben we drie beheerders aan onze groep mogen toevoegen en zijn we gegroeid naar een team bestaand uit 32 collega’s en actief met verschillende labels voor verschillende segmenten. Door de constante focus op de kwaliteit van onze dienstverlening door ons team is het gelukt om Atrium te versterken en uit te breiden, met New Babylon als ons hoogtepunt van ons beheer. Het overlijden van onze goede vriend en grondlegger van het bedrijf Patrick Klein, die in april 2023 na twee jaar ziekte overleed, draagt in grote mate bij aan het feit dat het voor mij tijd is om de aansturing van Atrium over te dragen. Atrium staat er op dit moment buitengewoon goed voor en ik kan de organisatie dan ook met een gerust hart achterlaten en verder nadenken over mijn toekomst na Atrium.”

Financieel directeur Niels Boek zal Geerlings opvolgen en Atrium begeleiden naar de volgende fase: “In de afgelopen twee jaar heb ik nauw samengewerkt met Robbert en ik wil hem hartelijk bedanken voor alles wat hij voor Atrium heeft betekend. Zijn persoonlijke betrokkenheid bij de vastgoedprojecten maakt dat hij tot in detail op de hoogte was van het beheer. Mede om die reden wordt hij zeer gewaardeerd door klant en collega’s. Wij wensen hem heel veel succes in zijn toekomstige carrière en wellicht leidt dit tot nieuwe samenwerkingen.”

Over Atrium Vastgoedmanagement
Atrium Vastgoedmanagement is een beheerder van onroerend goed die zich richt op woningen, bedrijfsmatig- en commercieel onroerend goed en maatschappelijk vastgoed. Dat doet zij met een mix van dienstverlening en entiteiten gericht op duurzaamheid, energie, bouwkundig advies en verzekeringen. Opdrachtgevers zijn onder andere institutionele- en particuliere beleggers, pensioenfondsen en overheden. De beheerportefeuille omvat circa 10.000 woningen gelegen in grootstedelijke regio’s in Nederland.

Voor vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met Robbert Geerlings via geerlings@atrium-vgm.nl of met Niels Boek via boek@atrium-vgm.nl.