Accountmanager VvE Beheer

Voor ons team Accountmanagers VvE Beheer zijn wij op zoek naar een nieuwe accountmanager voor 32-40 per week, werkzaam vanuit ons kantoor in Den Haag. Ben jij proactief en ambitieus en draai jij je hand niet om voor het beheren van je eigen portefeuille met VvE’s? Ben jij klant- en servicegericht en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de vastgoedwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Accountmanager VvE Beheer fungeer je als spin in het web voor onze klanten, de VvE’s en hun bestuursleden. Daarnaast neem je ook de regie in alle VvE-processen op je. Werken als accountmanager VvE beheer is veelzijdig en afwisselend. Je bent flexibel, oplossingsgericht en het is voor jou geen probleem om in de avonduren naar vergaderingen te gaan. Je vormt de verbinding tussen de VvE’s en ons bedrijf.

Wat ga je doen?

Binnen het team Accountmanagers VvE Beheer ben je samen met 6 andere collega’s verantwoordelijk voor onze gehele VvE portefeuille. Je hebt de eindverantwoording over je eigen portefeuille. Gedurende het jaar werk je zowel pro-actief als op verzoek aan lopende zaken, bied je ondersteuning bij projecten en adviseer je over financiële en duurzaamheidaspecten van de VvE’s. Onderstaande werkzaamheden kan je onder andere verwachten binnen de rol als Accountmanager VvE Beheer:

 • Je beheert je eigen portefeuille met VvE’s en daarbij behorende taken en verantwoordelijkheden
 • Je bent de spin in het web tussen de VvE en Atrium
 • Je bent, samen met onze secretariële afdeling, verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen en correspondentie van de vereniging
 • Je neemt actief deel aan (inclusief het voorbereiden en bijwonen) de leden- en commissievergaderingen
 • Je bent, samen met onze financiële afdeling, verantwoordelijk voor de financiële verslaglegging naar de VvE
 • Je bent, samen met onze technisch managers, verantwoordelijk voor de uitvoer van planmatig groot onderhoud

Wat bieden wij?

Bij Atrium bieden wij een veilige werkomgeving met open communicatie. Wij hechten veel waarde aan het creëren van ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers en hebben aandacht voor het welzijn van onze collega’s.

Je komt te werken in een klein team met gezellige collega’s en werkt veel samen met andere afdelingen binnen Atrium. Ons kantoor is gevestigd op de 9e verdieping van een bedrijfspand in de wijk Binckhorst in Den Haag. Wij bieden een marktconform salaris en een arbeidsovereenkomst van 7 maanden met zicht op verlenging.

Wie ben jij?

We zoeken iemand die enthousiast en proactief is en goed kan communiceren. Daarnaast heb je de volgende eigenschappen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Klantgericht met een proactieve instelling
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Administratief onderlegd
 • Ervaring met Twinq is een pré
 • Bereid ’s avonds te vergaderen

Over Atrium Vastgoedmanagement

Atrium Vastgoedmanagement is een gevestigde naam in de vastgoedwereld. Wij zijn actief op het gebied van beheer van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), particuliere woningportefeuilles, commerciële VvE’s en commercieel onroerend goed in VvE’s, winkelcentra en bedrijfsverzamelgebouwen. Met ruim 350 VvE’s, een grote huurportefeuille en diverse grote zakelijke klanten zijn wij een belangrijke beheerder in de regio Haaglanden.

Interesse? Wij komen graag met jou in contact!

Bij Atrium vinden we het belangrijker dat iemand bij ons past en ons enthousiasme deelt, dan wat er op het CV staat. Twijfel jij over je ervaring? Solliciteer dan toch en vertel ons waarom jij bij ons past! Wij hebben opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel staan en leren je graag het vak van accountmanagement. Stuur vóór 23 februari 2024 ons een e-mail met jouw cv en motivatie naar werken@atrium-vgm.nl t.a.v. Britta Verheusen o.v.v. Accountmanager VvE Beheer.

Heb je een vraag over de functie? Neem contact met ons op via 070-324 84 00.

De richtlijnen van de privacywetgeving AVG zijn uiteraard van toepassing en wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.